Overnachten in Hongarije

Hongarije is zeer in trek als vakantieland. De hoofdstad Boedapest is een charmante stad die zich uitstekend leent voor een stedentrip, maar ook de omgeving van het Balatonmeer en de vele natuurparken die het land telt zijn populair bij vakantiegangers.

Hongarije biedt een breed palet aan accommodaties. Er zijn hotels in alle prijsklassen, maar ook pensions en hostels. Wanneer u liever een appartement in Hongarije of een vakantiehuis huurt, is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. Wie zich echt wil onderdompelen in het Hongaarse dagelijkse leven, kan overnachten bij Hongaarse families in huis door een Bed & Breakfast te boeken.

Hotels in Hongarije
In alle provincies van Hongarije zijn zowel eenvoudige goedkope hotels te vinden met twee sterren als een chique verblijf met vijf sterren. Bij de duurdere onderkomens kunt u rekenen op veel faciliteiten zoals een eigen parkeerplaats bij het hotel, een lift en een ruime kamer. Hotels in Hongarije in de hogere prijsklasse hebben ook vaak een restaurant. Veel aanbod in deze categorie vindt u op het internet.

Budgetprijzen
In de goedkopere prijsklasse is het mogelijk om voor rond de 25 euro per nacht een kamer te reserveren. Wel moet u er dan rekening mee houden dat de badkamer wordt gedeeld. Ook een overnachting in een jeugdherberg of hostel is niet duur.

U kunt helemaal op de kosten besparen wanneer u alleen een bed op een kamer voor meerdere personen reserveert. Kijk ook voor dit aanbod op internet. Vooral in Boedapest en bij het Balatonmeer is het aanbod aan goedkope overnachtingsmogelijkheden groot.

Vakantiehuizen en appartementen
Behalve hotels en pensions, zijn er in alle regio’s ook sfeervolle vakantiehuizen in Hongarije te huur. Een groot voordeel van een vakantiehuis of appartement is dat u meer ruimte tot uw beschikking heeft en niet elke avond in een restaurant hoeft te dineren.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/