Naar Hongarije met de bus voor beginners

De voordelen van een busreis naar Hongarijetouringcar

Wil je met de bus naar Hongarije reizen, maar houdt de afstand je tegen? Weet dan dat je  slechts tussen de vijftien en achttien uren onderweg bent, afhankelijk van de plaats van aankomst. Dit lijkt misschien veel, maar de meeste busreizen naar Hongarije vinden ’s nachts plaats. Dit zou willen zeggen dat je in de vroege avond vertrekt en reeds de volgende dag rond de middag arriveert.

Ook de prijs is een groot voordeel, deze ligt aanzienlijk lager wanneer je kiest voor een reis via touringcarverhuur dan wanneer je per vliegtuig reist. Natuurlijk vallen ook de lange wachttijden bij luchthavens weg, evenals het inchecken. Hier vind je de belangrijkste voordelen op een rij:

  • De reistijd valt mee
  • De prijs ligt lager
  • Je verliest minder tijd aan wachten

Tips om het reizen per bus naar Hongarije aangenamer te maken

Zorg dat je goed voorbereid aan deze busreis begint. Neem bijvoorbeeld gerust je favoriete deken of je favoriete kussen mee, op deze manier is de kans groter dat je uitgerust aankomt op de plaats van bestemming en zal de tijd sneller vooruit gaan.

Ook een goed boek is geen overdreven luxe om de tijd te doden die je in de bus doorbrengt. Denk ook aan enkele versnaperingen voor onderweg. De bus stopt waarschijnlijk vaak, maar het is aangenamer als je iets kan eten wanneer je daar zin in hebt. Dranken zijn meestal te verkrijgen in de bus.

Met de bus naar Hongarije, waarom niet?

Met de bus naar Hongarije reizen is een aanrader voor iedereen en bovendien kan het in het juiste gezelschap nog leuk zijn ook!

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/